Sanslöst.

Slå på femman och kolla in dokumentären om överviktiga barn som går nu. Lägg särskilt märke till vilka värderingar och förhållningssätt som präglar människorna i rutan. Helt otroligt.. vilka absurda inställningar! Och då talar jag främst om de anhöriga till barnen. Föräldrar som är så pass oansvariga ska få sina barn tagna ifrån sig.

Häpnadsväckande.. men tyvärr desto mindre överraskande vilka idioter till människor det finns på vårt klot.Jag är blödigSe den!
Se den!
Se den!


Dansa med någo..några.Skulle inte tacka nej till en Eskilstuna-situation snart igen. Eller vad säger du Linnéa? Ibland tänker jag fortfarande tillbaka på den där bruden som vände på klacken vid helt fel tidpunkt .. undrar om hon någonsin fått reda på vad hon missade?

Järnspikar, också.

Reste mig just upp för att fylla på mitt vattenglas och KORS I GALOSCHEN! Det där var inte en dåligt pinkad träningsvärk, inte. My legs are breaking. Honoured be the bodypump. Frågan som kvarstår är bara: Hur sjutton ska jag lyckas pallra mig upp i sängen? (liten extrainsatt info: jag sitter på golvet. alltid.)

Okej. Hann rannsaka mig själv där ett par sekunder och insåg att jag i det där lilla stycket text använt mig av inte mindre än tre gammalmodiga "svordomar". Kunde således inte låta bli att klicka mig in på susning.nu och se vad förena ord som finns, egentligen.

Höll på att kikna av skratt.

Baconpugga?
Pjäxpanna?
Pottsork?

Nu vet ni vad för ord ni kommer att finna i den här bloggen framöver!

Från mig till er:

Jag är inte säker på vart jag ska börja.

Ska jag börja med att berätta om det två timmar långa mardrömsscenariot på "Unique Nails" (redan där borde jag ha blivit misstänksam) i Miami, med den galna katolska spanjorskan som är skälet till varför jag nu ropar "HURRA! MITT I PRICK!" efter varje tangenttryckning? Eller ska jag beskriva den smärta som åt upp mig inifrån för varje steg bortåt jag tog på flygplatsen.. med ett tillägg om den lättnad jag fylldes av när jag nådde gaten vars säten var fria från högljudda och skräliga amerikaner till förmån för civiliserade och lågmälda skandinavier? Eller ska jag helt enkelt börja med att önska er alla en god jul?

Lussebullar, pepparkakor, knäck, julkola, tända ljus, Janssons, skinka, potatisgratäng, lax, rödbetssallad, sill, köttbullar, prinskorv, dopp i grytan, ost- och skinkpaj, mjöd, klappar, must, ost & kex, glögg och mina älskade släktingar.

En svensk jul. Allt jag någonsin önskat mig den 24:e december.

Förutom du. Men vi ska ju fira många, många jular tillsammans framöver...


En timme, en minut.

Allt skall tas tillvara.

En ödesdiger situation för denna min blogg.Hög volym, för all del.

Det finns inte en enda sak som inte är lite bajsnödig med både låten & videon, men låt gå.

Egentligen tänkte jag posta något fint med gamla Dashboard, men jag grämer mig alltför mycket över inofficiella amatörvideos för att tillåta mig själv att posta något sådant.

Idag.


På osäkert vatten

Idag har jag rensat bland alla snäckor.. de där fynden att finna under lager av sand...

Jag drivs av en hat-kärlek till dessa skapelser. Å ena sidan älskar jag att leta, jämföra, spara och inreda med dem. Å andra sidan måste jag tvinga mig själv till förnekelse beträffande deras ursprung för att överhuvudtaget kunna ta i dem. Att de fantasirika skalen tidigare fungerat som tillhåll för läbbiga blötdjur & annat snusk kills my mind.

Havet var läskigt idag. Stranden var full av något som såg ut som uppblåsbara plastleksaker, men som vid en närmare titt visade sig vara små strandsatta maneter. A brände sig på en, och lite senare råkade vi, p.g.a. samme mans påhitt hamna långt utanför strandens säkerhetsgräns. Jag var skitskraj, och flaxade med armarna som en dåre för att närma mig det säkra området med åtminstone 25 meter. Trots att vattnet är det blåaste blått, även vid längre utflykter som i vårat fall, kan jag inte låta bli att panika en aning, och undra vad som egentligen rör sig djupt där nere i vattnet, bland mina fötter. Rysningar.

Det tog inte lång tid förrän en säkerhetsvakt kom paddlandes ut till oss, med varningar om hajar. Härligt...Lånade en bild från Flickr med en s.k. "blåsmanet" på. Så här ser de alltså ut de små rackarna. Tydligen dödliga också, i sällsynta fall.. Hoppas de ger sig marsch iväg ifrån strandkanterna snarast! Men visst har de rätt läckra segel?

Dagens citat

Under reklampausen

-Is that Barack Obama?
-No. It's Will Smith.

Säg: HEJ

...till alltid lika söta och glada katten Fuss, och överbeskyddande hunden Yukan:


Fördärvet

Igår hade vi en binge-eating-day, jag och Adam. För att hålla motivationen uppe att äta rätt på vardagarna, skulle man kunna säga. Eller ursäkta det med.

För nog ligger vi i fortfarande. Funderar på att knäppa av en före/efter-bild. Kan redan se skillnad på min pojkvän som bygger muskler i reptilfart. Ibland önskar man att de kunde dela med sig av sitt testosteron...

Nåja, ska jag avskräcka er genom att berätta vad som inhandlades och även tog slut igår kväll? Håll i er:

- 1,5 liter chokladglass med peanut butter cups
- barbeque chips, 350-grammare
- ren och skär chocolate chip cookie dough
- root beer float; root beer smockat med vaniljglass
- potatischips, 200 g
- snickers

Ja, nu lär ju suget utebli för en vecka, minst.

Ska bara vänta på att min snickare byggt klart scenen till skolan, sen blir det gymmet!Root beer float. Mums. (Ej min bild)

The wave

Igår var det storm här nere i Miami. Det blev riktigt, riktigt hett och regnet öste ner! Jag och Adam tittade ut genom fönstret och kastade en snabb blick på varandra. Utan ett ord började vi båda förbereda oss för att fara till den enda rätta platsen att vistas på när det vankas storm...

Havet.

Eftersom stranden skulle vara obemannad under hela dagen blev vi avrådda från att simma, vilket vi ångrade djupt att vi lyssnat till när vi stod där, öga mot öga med oceanen. Vattnet var fullt av trotsiga surfare som tagit sig ut för att rida på de höga vågorna, och det tog inte lång tid förrän man själv stod där stampandes i sanddynen, ivrig inför att göra detsamma.

 

Ganska fantastiskt, faktiskt.

RSS 2.0