Stenbrott

Nu när recensionerna en efter en kommer upp så börjar ångesten sakta tränga sig på..

HUR KUNDE JAG MISSA KENT?

Inte det smartaste draget i år, så att säga.

Peace & love-biljett

KOM IGEN NU.

Jag köpte min biljett för tvåtusen spänn.

En krona har jag nu lagt som utgångspris på Tradera. Bjuuud!

Du hittar auktionen här


Över stock och sten

Riktiga kattor käkar fåglar. Min lilla kisse mumsade just i sig en liten fluga...  Så liten och söt.

Någon som inte alltid är liten och söt är den Mr (numera kallad: Lille skutt) som igår kväll, med sina brottningstekniker, band fast mig till händer och fötter och till råga på allt tryckte in en strumpa i munnen på mig för att kunna kittla mig till döds.

Förslag på hämnd, någon?

Idag åker vi till Småland. Där väntar kalas, as usual. Kanske möter vi upp Maria & Titsan som i nuläget befinner sig endast 1,5 mil ifrån vart vi skall hålla hus. Den som lever får se. En kanonhelg kommer det bli i varje fall.

Att ge eller inte ge

Uppsala en chans.

Jag har ett dilemma- eller flera. Ett är av träningskaraktär. Ett årskort på S.A.T.S är schweindyrt. Flera tusenlappar. Lätt värt, om man nu stannar kvar i stan.. vilket är något jag inte planerat göra. Så löd åtminstone tankegångarna för några månader sedan. Nu då? Osäker. Jag skulle kunna hoppa på konstvet. här, gå kursen och sedan utbilda mig i Gbg. Jag har ett perfekt studentjobb och kanske är jag inte riktigt redo att lämna min uppväxts plattform ännu.En dag i förra veckan satt jag och minstingen vid Fyrisån och picknickade.

Sommar-update.

Mr. Spaude klev in i ett Uppsala som sprakade av liv & buller. Tusen och åter tusen studenter som skrek, skålade och sjöng i omgångar på sina flak. Det var säkert en upplevelse. Lilla brodern hade också studentmössan på, för stor har han blivit. Millan och hennes gemang var på plats och spännande möten grodde den dagen.Har hunnit bli morsa sedan sist också. Ja, eller nästan. Kusinmorsa kanske. Tilda ville man bara tjuva hem. Se så tröttsamt det är när vi alla bråkar om henne.

 
"åhh, give me a break.."

Mat, mat, mat, var ju vad den dagen bestod av. Det är intressant att introducera A för nya saker. Kanelbullar, nötkakor och alla möjliga sorters smaskigheter- det blev en tugga av varje, resten fick jag. Igårkväll tvingade jag i honom Kalles randiga och rostade mackor med marmelad på. Det gick sådär. Däremot älskar han vår hushållsost, och har tillämpat tomatpuré som favoritpålägg. (??!)

Hett som i Sahara har det varit de här dagarna. "Uhhh, Sweden is HOT!" är en replik som återkommer ofta. Tur att man bor nära badet. När Titsan & Marre var här på visit var det där vi höll till mest hela tiden. Ungefär tjugo minuter tar det att simma över till andra sidan. Det vet vi nu.Marre i mina glajjer.

A är inne med Calle vid rampen. Själv tänkte jag ta bussen in till SATS snart. Behöver lite distans ; )


Obehagligt samtal.

Varför började jag prata med honom överhuvudtaget..? Nu kommer han aldrig sluta ringa.

"Hälsa att jag älskar henne"

Jahadu.


Mitt i röjet!

En solig dag i hufvudstaden. Addi & jag käkade blåbärspaj och jaktade runt efter Lagerhaus.

image72

Söta Vera.

EFTERLYSNING!

Min balla Rolling stones-klocka samt mobbefon.

Sådana saker kan inte försvinna. Kan. Inte.

Fattas.

Lyssnar på musik i sann Ashley-anda från the great music exchange samtidigt som jag febrilt söker P&L-biljetter. Jag är ju trög som inte köpte biljett tidigare, när jag vetat hela året att jag skulle åka *dunkar huvudet mot väggen*

Imorgon blir det Stockholms-shopping! Eller.. eftersom jag lovat mig själv- dyrt och heligt- att inte shoppa i sommar så förblir jag (förhoppningsvis) endast ett sällskap. Men likväl trevligt det!

Den här Milestone-låten alltså.. vilka minnen som skapats till den. Sista veckan i Staterna...

RSS 2.0