Music makes the world go round

Hello, ni har väl radion ståendes på? Shout Out Louds i P3 live- så himla fina. Riktigt glad över att de besökte Minneapolis när undertecknad bodde där. Den konserten var inte fy skam.

När jag tänker efter så borde jag kanske börja lyssna på lite mer musik från tiden där borta. Har en hel drös med skivor från diverse utbyten.. och jag tvivlar på att jag lyssnat på hälften. Trots att det är good shit, skall tilläggas.

Sjukt så trött jag är. Intensiv början på veckan, och värre blir det...1,5 år gammal (HJÄLP är det så längesedan?!?! toabild från ovan beskrivna afton. Minns att jag kände mig osedvanligt snygg. Hahaha.

Ledsen.

Förlåt för att jag är så envis och svårhanterlig. Jag har inte alltid rätt, och jag är så otroligt lyckligt lottad som har dig. Kan inte tro att jag förtjänar något så bra. Du är det finaste jag har. Vi två, alltid. Älskar dig.


Lasse liten.

Valborg med en annan form av eld. Nalen brukar bjuda på fina kvällar. Blir man inte instängt med Dungen, så kanske man generar Frida Hyvänen eller snurrar in sig med José Gonzales.Sista april då, som sagt.


27/3Karlstad.
3 mil bort.

Eller så skiter vi deras sagor?

Vilken revanschlust jag uppfylldes av nu. Är alldeles uppe i varv. Sova? Jag? Aldrig. Men det är klart. Hur skulle jag kunna reagera annorlunda på något som står mig så otroligt nära. De första ororskänslorna har dock övergått i en hunger efter prestation och efterkommande skörd. Jag vill iväg och jag vill det nu! Synd bara att det är midnatt, och min efterfrågan inte kan uppfyllas när, var och hursomhelst. En månad är dock lite att ta i. Varför vänta och odla förhoppningar och drömmar om triumf, guld och gröna skogar på ett och samma tillfälle? Snacka om tuffa krav. Varför inte öka omfånget och svepa allt i vår väg medan vi ännu är unga? Större chans till avkastning, och det ända vi blir är lite fattiga, men vad gör det när vi är rika på upplevelser?

Puss och godnatt.

Blunda.

Det kommer skada mig ofantligt mycket. Spräcka hål på mina visioner, trasa ner alla föreställningar jag någonsin haft. Om allt jag önskar inte vore sant.. plötsligt slits upp och kastas framför mig, blottar sig och skiner med sin kväljande närvaro, så skarp att jag tvingas vända mig om.. hur ska jag då kunna ta mig tillbaka på banan igen, sällskapad av min egen förnekelse? Att leva med vetskapen om att de passerat de mål vi inte ens har kommit halvvägs till, kommer det tillåta oss att kämpa vidare? Eller ger vi upp, utmattade och tömda på hopp?

När helst du är redo, är jag beredd att höra. För hur mycket det än må sarga mig och vilja gräva ner mig själv levande, så MÅSTE jag få veta.

Och tro det eller ej: alla biverkningar till trots kommer ett svar åtminstone ge mig mer ro i själen än jag har nu.

Oh, my mind is melting you..

Nej, Gustaf.. nu.. nu får du allt ta och.. åh.(Här tänkte jag flika in en textrad, men vilken låter inte som en porrfilmsreplik utanför sitt sammanhang?


De glada nyheterna

Kikade ni på SVT 1 igår? I sådana fall hoppas jag att detta skedde mellan kl. 20 och 21, när en skäggig man i kostym tagit sig plats i soffan hos Babben Larsson. Stilig, snillrik och med den oklanderliga charmen med sig, som vanligt. Jesus Christ himself.

Salo och Di leva sida vid sida. Ett momentum jag åstundat länge! Mest på grund av möjlighet till
någon form av sammanställande av de båda herrarnas originella personlighetstyper, gissar jag. Med Mia Skäringer som sällskap kan detta nog har varit en av de mest ultimata trior jag sett på en tv-skärm. Dock sitter ju underhållningfaktorn i sammanhang som dessa snarast i händerna på Di leva, vilkens utflummerier gör kärleksprofeten till en större komiker än Skäringer. Inte för att jag tror att det gör henne särskilt nedslagen, men.

Oh. Det höll jag på att glömma! Kulmen:

Ny platta nästa vår + en efterkommande sommarturné.

All kärlek till Arken. Hallelujah!

Sol, blå himmel och kvittrande fåglar

Vilket FANTASTISKT väder vi har ute idag! Helt underbart. Finns inget bättre än att vakna upp av solens strålar som letar sig fram genom persiennerna.. Det är vid sådana tillfällen man bara vet att man har en bra dag att vänta.

Ut och ta vara på våren!

Snälla, snälla, snälla

Tio i elva slår jag upp ögonen. "Vänta nu. Är det 11 eller 12 jag börjar jobba idag?!" Hinner nätt och jämnt ta en lättnadens suck innan jag tvingas kasta mig på bussen fem över elva för att hinna till jobbet som turligt nog var lagt från kl. 12 denna lördag.

En liten del av försovningen skyller jag på ett telefonsamtal från Miami, klockan halv fem på morgonen, bara två timmar efter att jag kraschat i säng efter Korridoren, Saluhallen. Alltid lika spännande att festa med ekonomer.. haha. No comments. Hur som helst: med så fina nyheter som jag mottog imorse, får man gärna väcka mig hundra gånger om..

HAN FÅR KOMMA HIT! TILL SVERIGE! NU, NU, NU! Inget maj, juni, eller juli, utan NU! (Ok, först ska passet skickas till New York, stämplas och yadayada, men det är ingen tid!)

Det lönar sig att tjata på statliga myndigheter ibland.6,5 månad sedan du var här. Det var på tiden.

Ett skratt på morgonkvisten.

Ibland älskar jag Gurres sällsamma fotogenitique:Fridag. Freday. Fredag.

Så fick man äntligen tag på den omöjliga enhetschefen på Migrationsverket. Fick en ursäkt, och äntligen lite vettig information. Inte en dag försent (snarare femtio).

Ledig idag-till skillnad från igår! Så tell me the story nu. Carola, bockar och lampor- kanske bildade ni en Free-Kleerup-organisation? Från solnedgång till soluppgång. Tant Lovisa vill höra rubbet.

För omväxlings skull.

Eskilstuna. Staden med goda förutsättningar. För första gången stod vi g-listelösa, men det blir det ju inte någon sedvänja på, för det där med att köa måste vi ha tappat någon gång åren -02/-04. Lika bra att överlåta det till andra.

Kära S2 nästa gång då. Då blir det uppskrivet och utan brutna traditioner.

Barnvaktssöndag idag, och nu är det dags för promenad i det soliga vädret.


RSS 2.0