I need a fix 'cause I'm going down

Minusgrader.


SKAPA

Idag svävar kreativiteten upp över öronen!

Strawberry fields forever

7 timmars föreläsning. Chefen för Kulturhuset i Stockholm var där och som alltid när utomstående föreläsare kommer för att ge oss glöd & tips för goda framtidsmöjligheter så uppkommer den där känslan...

Åh, vad jag vill jobba inom kultursektorn!

Så mycket Lovisa. Åter igen förvirrad. Ska jag skita i att jobba och satsa på en kandidatexamen direkt?

(Bakgrundsproblematik: jag kan inte hoppa på programmet först jag har avslutat A-kursen, vilket jag i nuläget inte tänkt göra, då jag planerat att åka till Florida istället. Nu har dock konsulatet i Chicago fått för sig att de ska ringa mig just den vecka som jag åker och kruxet är att jag måste vara i mitt hemland för att det skall vara giltigt. Problem igen: jag kan inte avboka min biljett. Om jag nu på något sätt lyckas lösa det sistnämnda och hoppar Florida så kan jag avsluta kursen och därmed fortsätta plugga nästa år, med min klass, istället för att hamna ett år efter vilket blir fallet om jag väntar. Men jag vill ju så himla, himla gärna träffa min pojk och är inställd på att göra det snart, och inte om 5-6 månader...)

Lösning?

Du vet.

We can get through anything. Tacksam för distansen. Ett sätt att testa sig själv, få svar på frågor. Hitåt-ditåt. Från båda håll. Ömsesidigt. Ett starkt psyke. Något att kämpa för. På riktigt, eller på låtsas. ....more than I ever thought was possible. Det är möjligt, ingenting är det motsatta. Ett. Atlanten är klen. Att korrigera verkligheten. Du är min pusselbit. Secretly-crazily high. Att våga vilja. Fjanteri.

13 nov.

Skynda dig!


Ostbollar.

Mums.

Det här blir en lugn kväll med Bridget Jones & tidigt pyjamasande. Hängde på Orvars igår och tog sedan hand om Norrlands dansgolv där vi röjde så att svetten lackade.. fantastiskt bra musik, och då är det ju som bekant svårt att hålla sig tillbaka!

Här kommer Herr Krunegård tillägnad er kära söndagsläsare.
(Låten är bättre än videon)


Två veckor- sedan samlas de bästa i "Clean town" igen...

Ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö

och vem vill leva så?

Jag lyssnade på Lasse tågsträckan Borlänge-Uppsala
Jag lyssnade på Lasse tågsträckan Uppsala-Arlanda
Jag lyssnade på Lasse tågsträckan Arlanda-Uppsala
Jag lyssnade på Lasse bussträckan Uppsala-Björklinge

Har jag nu tröttnat på Lars Lind? Inte alls.

Förmodligen inte de här töserna heller. Tack för igår. Det behövde vi! :)Nu utgång med Jacob + syster

Have a nice Saturday night!


It's a damn cold night

.....................


Tiden som bara går och går...

Blogg.se åt just upp ett helt inlägg jag skrivit. Men det kanske räcker så här:
jag gör som ni.

AAAAAAAAAAAHH

Flickor, vi är inte gråhåriga än.

(obs. Michaela obs.)När drar vi?

Med katten på ryggen

Tänkte ta en repeat idag och slå mig ned på Café Linné med min litteratur & en Chai latte. Fantastiskt bra att de inte stänger först kl. 22:00. Först blir det dock en liten matbit med 3/6 av familjen. Kanske hinner med en liten kvällsträning också?

Enjoy the weather, I will.


I väntan på klockan

När mina trötta ögonspringor möttes av solens varma strålar under den tidiga morgondimman var saken för länge sedan klar. Ta chansen. På med skorna, raffa åt sig brorsans innebandyjacka- och iväg! Slog lite motvilligt på mp3:n med musik från förra århundradet ungefär. TTA, Babyshambles och en herrans massa Beatles. Men se snart kom en okänd låt upp på displayen. Ah, right. Ashley pumpade ju min spelare med hela sin sin data-collection innan jag flög hem från USA. Sweet.

Och med ens slog det mig hur oberoende jag plötsligt blivit av musik. Förra året med en början från högstadiets tidiga månader har jag knappt överlevt en bussreda utan min bärbara räddare vid min sida. Ingen chans i världen att man glömde den. På shoppingturen, i väntekön, under sömnens dvala.. det fanns inte annat.

Och nu... har jag inte haft hörsnäckorna i öronen på över tre månader. Hur gick det här till?


Min (nu återupptäckta) musikutrustning

Ett, tu, tre.

Den som ser mig logga in på...

-Facebook
-Bilddagboken
-Betapet

...eller några andra koncentrationsutsugare, typ bloggar (hur nu det skulle gå till) under dagens gång, blir jag skyldig valfri, gärna dyr och maffig, kanelbulle.

Kanske får du slå mig på fingrarna med en pekpinne också. Ett lite mer läskigt straff. Hot kan vara bra ibland. Nu säger jag tack och adjö för här skall det skrivas så att fingertopparna tar eld.


När jag ändå drömmer mig bort ifrån tillvaron:

Jag har bokat biljetter till Florida. Men egentligen vill jag dit nu. Nu. Ja, nu.

Det känns så olidligt långt borta, ändå. 1,5 månad.
Då är det inte många veckor kvar till jul.

Vart ska man fira jul förresten? I kalla, snövita och glittrande Sverige eller på en het beach i Miami?

Rap.
För mycket sallad.

Och vem är det som snarkar här inne? *tittar sig omkring i läsesalen*

Biblioteksprofil: Gråhåriga snorken

Signalement: Äldre herre i runda bågar. Smyger omkring mellan hyller och böcker, ofta med böjd rygg. Andas högt och ljudligt, med en aningen rosslig biklang. Tittar förskrämt upp på de människor som passerar hans revir, och låter den stirrande blicken följa kvar tills de är utom räckhåll. Ser alltid skyldig ut. Är klädd i kavaj från senast -64 och har inte alltför sällan vita/gråsprängda hårtofsar bakom öronen. Går runt från hylla till hylla utan att egentligen ägna böckerna någon uppmärksamhet. Dyker gärna upp bakifrån för att se vad som försiggår på din datorskärm. Vad vill han? Släktforska?

Jag är dum i huvudet som inbillar mig själv att jag har tid för sånt här.

Varför försvann koncentrationen? Kanske för att jag suttit här i tolv timmar. Hur mycket jag skrivit? Inte en rad. Men däremot har jag fyllt ett helt anteckningsblock med stödord och anteckningar.

Grattis. Det är inte det dem vill ha in.
Jagad mellan hyllorna.

Carolina är väldigt.. speciellt. Om jag skulle citera alla sjuka samtal jag hört bland dessa märkliga biblioteks-individer skulle ni tappa hakan och be mig ta första bästa något hem, skulle jag tro.

Jag har fått storhetssjukan åter igen och öst över mig alldeles för mycket jobb. Måste lära mig att begränsa mig. Skulle jag fullfölja det arbete jag har påbörjat blir jag nog klar lagom till jul.

Inte måndag.

Träningsabstinens. Fel tajming, Lovisa.


Godistjuvar på Carolina!

Haha, helt otroligt.

Det har varit lite dött på bloggfronten den senaste tiden från min sida, och det beror på att jag bosatt mig på Carolina Rediviva under en begränsad tid. Skrivit på, och visst har det gått bra.
Tills ikväll.

Hanar kan det där med att säga fel saker vid fel tidpunkter, och sedan var koncentrationen som bortblåst. Lämnade böckerna för att äta Thai med bror, och tröstköpte lite plockgodis för att jag var.. tja, less. Kommer in på Carolina igen och tänker att det är lika bra att plocka undan mitt hav av böcker i läsesalen innan jag beger mig vidare till Grand. Dit får man ju dock inte ta med sig någonting ätbart så jag lämnar min lilla kärlekspåse dikret i ett litet hörn medan en inre röst viskar: "tänk om någon snor den". Fnissar lite för mig själv över mina knasiga tankar... max 5 minuter senare är jag tillbaka.

Ta mig tusan om inte påsen är borta då.

Vem sjutton stjäl någon annans godis?? Tänk om jag har provsmakat alla bitar och snuskat mig där i.. det ska jag göra till nästa gång.

Oh well, det var väl lika bra för mig det kanske ; )

RSS 2.0