Ett, tu, tre.

Den som ser mig logga in på...

-Facebook
-Bilddagboken
-Betapet

...eller några andra koncentrationsutsugare, typ bloggar (hur nu det skulle gå till) under dagens gång, blir jag skyldig valfri, gärna dyr och maffig, kanelbulle.

Kanske får du slå mig på fingrarna med en pekpinne också. Ett lite mer läskigt straff. Hot kan vara bra ibland. Nu säger jag tack och adjö för här skall det skrivas så att fingertopparna tar eld.


Kommentarer
Postat av: Mika

Kanelbulle! Det är ju kanelbulls dagen idag!

Ha det bra! Kramis=)

2008-10-04 @ 15:05:20
URL: http://miikylja.blogg.se/
Postat av: Jockie

Halloj!

Bra att du också reagerar när du ser människor som bär päls!

Skönt att vi är fler!

Kram /Jockie

2008-10-04 @ 15:41:59
URL: http://jockie.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Men shit.. om hon vill ha en päls på sig, låt henne ha det. Jag slår vad om att du har något plagg på dig från HM. Du tror inte att det är barnarbete? Nej men det är ju en sååån stor skillnad. jag menr kaninerna bor ju i sverige vilket inte skitungarna i asien gör. TÄNK LITE, käre iq befriade vän !

2008-10-04 @ 21:51:11
Postat av: Lovisa

Jahadu, anonym. Det var ju ett vågat intiativ att våga stå för sig för det första. För det andra; Sverige, Asien? Sen när har den nationella tillhörigheten någon betydelse? Jag kommer aldrig att acceptera dödande av djur för nöjes skull. Att slita av oskyldiga kaniner dess päls för att sådana som exempelvis "blondinbella" ska få bära omkring på ett för henne, helt onödvändigt plagg, är fruktansvärt fel och det kommer jag aldrig att sluta påpeka.

2008-10-04 @ 22:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0