Godistjuvar på Carolina!

Haha, helt otroligt.

Det har varit lite dött på bloggfronten den senaste tiden från min sida, och det beror på att jag bosatt mig på Carolina Rediviva under en begränsad tid. Skrivit på, och visst har det gått bra.
Tills ikväll.

Hanar kan det där med att säga fel saker vid fel tidpunkter, och sedan var koncentrationen som bortblåst. Lämnade böckerna för att äta Thai med bror, och tröstköpte lite plockgodis för att jag var.. tja, less. Kommer in på Carolina igen och tänker att det är lika bra att plocka undan mitt hav av böcker i läsesalen innan jag beger mig vidare till Grand. Dit får man ju dock inte ta med sig någonting ätbart så jag lämnar min lilla kärlekspåse dikret i ett litet hörn medan en inre röst viskar: "tänk om någon snor den". Fnissar lite för mig själv över mina knasiga tankar... max 5 minuter senare är jag tillbaka.

Ta mig tusan om inte påsen är borta då.

Vem sjutton stjäl någon annans godis?? Tänk om jag har provsmakat alla bitar och snuskat mig där i.. det ska jag göra till nästa gång.

Oh well, det var väl lika bra för mig det kanske ; )

Kommentarer
Postat av: Josefin

Men oj så tänker jag med när jag ser en övergiven godispåse "han har säkert ollat alla godisar" eller "hon har spottat i påsen" Hmm :D Du gjorde väl en fattig student glad så det är liite positivt iaf ;D

2008-10-02 @ 20:49:36
URL: http://josefinp.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Haha, precis. Det kanske var dagens (ofrivilligt) goda gärning!

2008-10-03 @ 09:55:22
URL: http://retrofili.blogg.se/
Postat av: Diana

Vilken söt blogg!! Kolla gärna in min!

2008-10-03 @ 18:10:25
URL: http://dianasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0