Kallt som i Nordpolen

Den typiska Uppsala-attityden. Man kan undra vad planen från första början var, då han slog sig ner i TV4-stolen. Å andra sidan tycker jag att programledarna hanterar det hela ganska risigt också.Ljudbilden gör ingen överraskning av att han delar skivbolag med bl.a. TTA. Det finns en hel del likheter dem emellan.

Intensivt

En omtumlande dag. Men med goda resultat, icke att förglömma.

Sedan kan jag tillägga att Jossan är en fis som har bröderna Gallagher & resten av Oasis på sitt jobb just nu.


Nästan svimfärdig av trötthet- godnatt!


Ett halvår senare.

Det är dags att komma hem snart. PusselurkHjärta, hjärta, hjärta


Eternal sunshine of the spotless mindFantastisk film.


Tick tick

Vilken frustration kan jämföras med den som uppkommer när man har tusen myror i benen och en oroväckande klar hjärna långt in på småtimmarna och samtidigt vet att klockalarmet väntar på att skrika ut sin order prick 05:30 imorgonbitti?


Krämpor & kallfötter

Jaha. Så har man då offrat den dyrbara fredagen åt vad som början var tänkt som traditionellt s.k. "familjemys". Så köksan Lovisa slår till med pannor & ståt; skivar och hackar, kryddar och dukar. Står där beredd med 3 olika kycklingvariationer när plötsligt hela familjen drabbas av kräkattacker á la vinterkräksjukan. Toan är blockerad och bäddarna fulla, och middagen, ja den förtärdes i min ensamhet. Komitragik!  

Nåja, man får väl vara tacksam över att attackerna inte slog till efter den (inte alls) serverade maten. Då vet jag åtminstone att jag inte är den skyldige. Sedan får vi hoppas att det hela inte var ett gemensamt påfund och smart drag för att bespara sig frökens matkunskaper.

God helg folks!


Ingen kom ner

Någon som råkar ha en helikopter till hands och möjligtvis passerar Göteborgs filmfestival i början av nästa vecka?


Rock i ett etermedium.

Slå på P3 kl. 11 denna förmiddag för att höra vad Mando Diao kan ha att säga.


Mannat liknade korianderfrö och såg ut som bdelliumharts.
   

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen

För att Markus, av någon okänd anledning, uppenbarat sig i mina drömmar två nätter i rad nu.

Första natten blev han utfryst och kastad i Fyrisån av ett gammalt bråkstakegäng från mellanstadiet.
Andra natten höll han mig sällskap på ett skenande tåg mot mitt bröllop med en romersk staty.Sedan måste vi ju peppa inför Raw & Katalin också!

Likt en dröm flyger han bort, och ingen finner honom, han jagas i väg som en syn om natten.

Borstar tänderna. Det blir tidigt imorgon, bodypump redan före sju. Det sticks i näsborrarna av rökelsen, men det betyder också att jag kommer sova gott i natt. Kanske blir jag kvitt alla vilda drömmar? Varje morgon samma sak: "vad var det den här gången då?"

Ibland undrar jag vad som försiggår därinne. Fantasierna måste ju komma någonstans ifrån. Skulle behöva en dos dämpande. Något som utplånar alla galna idéer och spratt.

Jag som trodde sömnen var ett medel till utvilande.
Jag vaknar upp alldeles utmattad.


Gissningslek!     

Jagger? Norén?
Norén? Jagger?

Gissa nu!

Norénsyndromet

Var det förresten någon som hörde Calle på p3 inför galan igår? Det är sällan man hör den ödmjukheten bland Norénare som Sugarplum-pojken besatt igår. De verkar allt ha mjuknat till där innanför skinnjackorna! På tiden. Dags för storebrorsorna nu bara.Vissa saker slutar man inte häpnas av trots att man hört dem 100 x 100 ggr. Ett exempel är Victors likhet med en viss Jagger. Gick igenom en massa pärmar igår.. har 3 st proppade med intervjuer, urklipp  m.m. med diverse band. Rolling Stones och Sugarplum fairy är två av dem och jag kunde inte undgå att stirra mig förblindad på unge Mick och nuvarande Vicke. Bläddrar fram och tillbaka: "Jagger-Norén" "Jagger- Norén" "Norén- Jagger" ? Sjukt, minst sagt!

P3 guld 2009

Gårdagens klädsel gör ingen hemlighet av vilka jag hejade på igår..Årets grupp- SÅ SJUKT ROLIGT! Verkligen välförtjänt.

Ett stort grattis även till Lykke Li, som fick priset Årets bästa nykomling. Henne kommer vi nog få höra mer av framöver. Satt och höll tummarna för Markus Krunegårds "jag är en vampyr" och lyckligtvis blev det ett pris i kategorin Årets låt. Nästa år vill jag se spektaklet på plats. Period.

De flyger i väg likt örnen, som störtar sig över sitt rov.

Slutt som en plutt..

Maxade med Max på jobbet. Lite gratis träningsvärk på köpet där! Sedan tunga kassar på stan, powerwalk till S.A.T.S, spinning och core. Har på samma gång fått förträffligt mycket uträttat.. känns kanon! Prioriteringarna tar sig.

Nu ska jag slänga mig i säng med nya boktillskottet & somna till världens finaste present..

Oh, and grattis till bror som tagit skatandet till en ny nivå med sin första sponsor!


Beröm dig inte av morgondagen

Jobb idag.
Jobb imorgon.
Jobb i övermorgon.

Det kommer bli mycket jobb framöver... och jag ler, för jag stortrivs.

Men vill jag inte göra något mer spännande? Skydda mattransporter från pirater i Somalia, som Erik. Eller ta hand om sjuka, vilda djur (SJUKT VILDA DJUR!) i Sydafrika, som Linnéa?

Livskvalitét.

Det är så himla mycket jag vill! Om allt ändå hade fått plats på det lilla, lilla utrymmet mellan tjugoett och tjugofem.


Oh, and how I still dream about you

  

Med en önskan om att spendera lite.
På ett par fina skor från Gallerian, okt 08 t.ex.

Med en sovande kisse på ryggen

Haha, skönt att läsa att Gynning droppade efterfesten p.g.a. den "dåliga energin" bland alla "musikmänniskor som är så creddiga att de har en pinne uppkörd i röven". Undrade själv vad i hela världen hon hade där att göra.. Såg ni när hon försökte på sig en kram med Håkan? Måste känts hårt med det ansiktsuttrycket och den bokstavliga avvisningen...

Nae, nu skall vi undvika att spilla tandkräm på tangentbordet!

Sov gott allesamman.hoppsan, tabu!
Time to get that stomach back?

Ops, seems like i sound like hanna what the fuck. not my meaning. godnatt.

Ett helt år.jag älskar dig.
nu vill jag bara att du ska komma hem
hit, hit till mig.


För visst vore det fint?Har inte lyssnat på Division på år & dar! Inte sett dem live sen 2004, Hultanspelningen där. Har nog kanske mest minnen till 2002 års gig dock...

Ni är mer än välkomna att komma ut med lite Sverige-datum, raringar.

Första inlägget för i år

Fest i Säter alltså, tog ni buss eller taxi dit?


Nä. Vi tog mjölkbil.


Hoppas ni får ett fint 2009, allihop. Nu kilar jag vidare till Umeå.

RSS 2.0